en

Hálózati infrastruktúra

A hálózat, mint az informatikai rendszer kommunikációját biztosító nélkülözhetetlen alapelem tervezése és támogatása megkívánja a jól képzett szakemberek alkalmazását, hiszen több működési anomália oka a nem megfelelő hálózati konfiguráció használata, amely elemzés, analízis segítségével felderíthető és felszámolható. Cégünk szakemberei jelentős tapasztalatokat szereztek Cisco és több más gyártó megoldásaival, gyakorlottak homogén és heterogén hálózatok tervezésében, implementációjában, valamint az implementáció utáni támogatásban. 
 • IP routing & switching
 • Telekommunikációs rendszerek
 • VoIP alapú rendszerek
 • Szolgáltatói és nagyvállalati hálózatok
 • Adatközponti megoldások

 
 


 

Szoftver- és hardver rendszerek

 
Szakembereink jelentős tapasztalattal rendelkeznek Microsoft, Linux, Oracle, VMware szoftver rendszerek, valamint Cisco és Netapp adatközponti hardver megoldások tervezésében, kialakításában. Cégünk ezen a területen is jelentős referenciákkal rendelkezik, több száz szerverből álló, üzletileg kritikus környezetek tervezését és kialakítását valósította meg sikeresen. A rendszerek kialakításakor kiemelt figyelemmel járunk el a járulékos szoftver licencek költségének csökkentése érdekében, amellyel már rövid távon is jelentős megtakarítások érhetők el.
 • irodai, üzleti rendszerek tervezésére, megvalósítására
 • katasztrófa rendszerek tervezésére, DRP folyamat szerinti kialakítására, automatika kidolgozására, rendszeres tesztelések elvégzésére
 • adatbázis rendszerek tervezésére, kialakítására
 • komplex rendszerek konszolidációjára hardver és alkalmazás szintjén
 • virtualizációs megoldások tervezésére, kialakítására
 • licenc és erőforrás optimalizáció tervezésére, az átalakítások elvégzésére
 


 

Kritikus rendszerek

Az ipari és védelmi létesítmények esetében, az iparág specifikus jellemzői miatt, az adott iparág szakismerete, valamint speciális megoldások és módszertanok együttes alkalmazása szükséges. A kritikus rendszerek tervezését már a kezdetektől a törvényi előírásokhoz való illeszkedés és a legmagasabb szintű rendelkezésre állási elvárások teljesítése irányítják. Ezen rendszerek esetében az adatok pontos és gyors feldolgozása, kiértékelése jelentős fontossággal bír, hiszen súlyos kihatású, akár azonnali döntések meghozatalához biztosítanak információkat. Az ebbe a kategóriába tartozó rendszerek jellemzően nem a piacon kapható megoldások magas rendelkezésre állást biztosító szolgáltatásaival kerülnek kiépítésre, hanem egyedi, az adott iparági követelményeknek megfelelő jeladat szintű redundanciát biztosító egyedi tükör megoldások alkalmazásával. 

Cégünk jelentős tapasztalatokkal rendelkezik erőmüi és ipari valamint védelmi rendszerek tervezésében és kivitelezésében. Az iparági ismereteink valamint a kritikus rendszerekkel szerzett technológiai ismereteink által képesek vagyunk az adott törvényi és üzembiztonsági, műveletbiztnsági előírásoknak megfelelő rendszer koncepciók kidolgozására és azok megvalósítására.