hu

Press Room

Sajtószoba

mobil-5g-antennak-meretezesenek-kutatasa-es-nagy-hatasfoku-prototipus-fejlesztese

Mobil 5G antennák méretezésének kutatása és nagy hatásfokú prototípus fejlesztése

2020.01.22
Napjainkban a telekommunikációs ágazatban zajló fejlesztések jelentős része az 5. generációs (5G) mobilhálózatok kialakítását célozza. Ennek legfőbb motivációja a továbbítandó adatmennyiség exponenciális növekedése.
megerkezett-az-idmatrix-legujabb-verzioja-az-idmatrix-ng

Megérkezett az IdMatrix legújabb verziója az IdMatrix NG

2019.06.24
Az IdMatrix termékcsalád egyedüli képességei alapján két kategóriában is elnyerte az Enterprise Security Magazin kitüntetését, amellyel beválasztotta a terméket az európai TOP 10 Identity Management megoldásszállítók és a TOP 10 Identity Management megoldásokhoz kapcsolódó bevezetési szolgáltatásokat biztosító vállalatok közé.
a-wizz-air-az-idmatrixot-valasztotta

A Wizz Air az IdMatrix-ot választotta

2018.08.07
Az üzleti igények gyors kiszolgálása mellett, a vállalat számára kiemelt fontossággal bír az informatikai rendszereinek biztonsága, ezért folyamatosan törekszik a legkorszerűbb védelmi rendszerek alkalmazására
idmatrix-a-thyssenkruppnal-is

IdMatrix a thyssenkrupp-nál is

2018.07.07
A termék funkcionalitása és rendkívüli testreszabhatósága miatt választották az IdMatrix IdM megoldást
ipari-wifi-rendszer-a-waberers-csoportnal

Ipari WIFI rendszer a Waberer's csoportnál

2017.11.11
Az Innomatrix Services Kft. tervezésével és kivitelezésével valósult meg a Waberer's csoport ipari WIFI rendszerének kiépítése, mellyel jelentős mértékben emelkedett a logisztikai folyamatok hatékonysága.
sikeres-idmatrix-idm-bevezetes-a-mav-zrtnel

Sikeres IdMatrix IdM bevezetés a MÁV Zrt.-nél

2017.05.03
Újabb sikeres IdMatrix bevezetés: a MÁV Zrt. a közelmúltban kezdte meg a rendszer használatát. A részletekről a társaság két IT-vezetője adott nyilatkozatot.
idmatrix-2-rendszer-banki-bevezetese

IdMatrix 2 rendszer banki bevezetése

2017.03.12
Cégünk sikerrel vezette be IdMatrix 2 jogosultságkezelő rendszerét a DOM-P környezetében. A projekt megvalósítás során több komplex üzleti rendszer integrációját valósítottuk meg, a rendszer jelentős számú felhasználó kiszolgálását látja el.
sikeres-az-idmatrix-2-termek

Sikeres az IdMatrix 2 termék

2017.02.08
Örömmel jelentjük be, hogy az IdMatrix 2 termékünk már több sikeres bevezetésen van túl. A termékünk újra tervezett felhasználói felülettel és rengeteg technológiai újdonsággal rendelkezik, rugalmas testreszabhatósága és kiemelkedő tudása révén megbízható megoldást nyújt a nagyvállalati ügyfelek számára.
5-eves-az-innomatrix

5 éves az Innomatrix

2016.10.08
Cégünk 2011-ben új stratégiát dolgozott ki, amelynek célja a dinamikus növekedés megteremtése és a szakmai értékek előtérbe helyezése volt. Immáron 5 évesen az elmúlt időszak tapasztalatairól olvashat az alábbi cikkben.
bemutatkozik-az-idmatrix-1-rendszer

Bemutatkozik az IdMatrix 1 rendszer

2015.04.08
Jelentős projekt tapasztalatok megszerzését követően határoztuk el egy saját IdM megoldás kifejlesztését, annak érdekében, hogy ügyfeleink számára testre szabott megoldást és hatékony támogatást tudjunk biztosítani, mindezt alacsony költségek és magas szakmai színvonal mellett.