hu

Rólunk

Az Innomatrix Services Kft. 2008-ban alakult, az alapítás óta folyamatosan fejlődő, szakmai és befektetői szemlélettel, magyar tulajdoni háttérrel rendelkező gazdasági társaság. Cégünk a kezdetekben elsősorban üzleti tanácsadással, valamint iparág-specifikus projektmenedzsment szaktudás biztosításával ért el sikereket. A 2011. évi stratégiaváltás eredményeként jelentős fejlesztések történtek szervezeti- és szakmai oldalon egyaránt, társaságunk piaci fókusza a korábbi kisvállalati szektorról fokozatosan a nagyvállalati szektorra tevődött át. Az elmúlt időszakban jelentős sikereket értünk el, komoly kihívást jelentő, biztonsági szempontból kritikusnak számító projekteket fejeztünk be sikeresen. Jogosultságkezelő megoldásunk felhasználói köre átlépte a 100.000 felhasználót, termékünk tudása és testre szabhatósága egyedülálló lehetőségeket biztosít ügyfeleink számára.
​Célunk, hogy a dinamikusan változó informatikai piacon egyedi igényekre szabott, kiemelkedő minőségű megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink részére. Tevékenységünk központjában az informatikai rendszerintegráció áll, amely magában foglalja a szerver- és kliens oldali integrációs tevékenységet, hálózati rendszerek tervezését és támogatását, biztonsági rendszerek kivitelezését és támogatását, kiberbiztonsági auditok megvalósítását, valamint komplett informatikai rendszerek üzemeltetését és továbbfejlesztését.

Jelenleg a legdinamikusabban fejlődő területünk az IT biztonsághoz kapcsolódó termékek és szolgáltatások köre. Cégünk saját fejlesztésű dobozos termékekkel is jelen van az IT biztonsági piacon. IdMatrix néven forgalmazott, számos referenciával rendelkező termékünk, egy olyan Identity Management megoldás, amely rugalmas testreszabhatóságának, egyszerű bevezethetőségének és költséghatékony fenntarthatóságának köszönhetően vált népszerűvé ügyfeleink körében.

Előnyeink

 • magyar tulajdonosi háttér
   
 • elismert mérnök csapat
   
 • ​gyors, minőségi támogatás
   
 • nemzetközi minősítések
   
 • ügyfélorientált gondolkodásmód
   
 • költséghatékony megoldások
 • innovatív fejlesztések
   
 

Cégünk minősítései:

 • ISO 9001
   
 • ISO 27001
   
 • NATO TBT
   
 • NEMZETI TBT
   
 • HADITECHNIKAI ENGEDÉLY
   
 • ABOS 3 NUKLEÁRIS MINŐSÍTÉS
   
 • NATO BESZÁLLÍTÁSRA ALKALMAS, AQAP
   
 

Társadalmi szerepvállalás

Cégünk jelentős figyelmet fordít a segítségre szorulók támogatására és az egészséges életmód ösztönzésére. Kiemelt hangsúlyt helyezünk a fenntarthatóságra és a környezetünk védelmére, hogy a jövő nemzedékére változatos és gazdag élővilággal tarkított, egészséges környezetet hagyhassunk. Jelenlegi támogatásaink egészségügyi intézmények valamint sport egyesületek támogatását célozzák meg, a jövőben cégünk fejlődési ütemével arányosan tervezzük kibővíteni szerepvállalásunkat több területen is.
 
 
 

Szervezeti hierarchia

Vezetőink

Kádár Sándor

Kádár Sándor

ügyvezető
Vida Szabolcs

Vida Szabolcs

ügyvezető

Ügyfeleink

DOM-P Zrt.

DOM-P Zrt.

Waberer's International Nyrt.

Waberer's International Nyrt.

Vodafone Hungary Zrt.

Vodafone Hungary Zrt.

NATO

NATO

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

MÁV Zrt.

MÁV Zrt.

T-Systems Hungary Zrt.

T-Systems Hungary Zrt.

BKV Zrt.

BKV Zrt.

UNION Biztosító Zrt.

UNION Biztosító Zrt.

UPC Magyarország Kft.

UPC Magyarország Kft.

Magyar Nemzeti Bank

Magyar Nemzeti Bank

MVM Paksi Atomerőmű Zrt.

MVM Paksi Atomerőmű Zrt.

MTVA Zrt.

MTVA Zrt.

MVM Ovit Zrt.

MVM Ovit Zrt.

KINIZSI Bank

KINIZSI Bank