hu

Kritikus infrastruktúrák, ipari rendszerek

Jelentős tapasztalatokkal rendelkezünk kritikus ipari, erőműi területen speciális technológiai rendszerek tervezésében, megvalósításában, valamint az engedélyező hatóságokkal való együttműködésben. Cégünk az adott iparági szabályozáshoz igazítva végzi a tervezési és kivitelezési munkálatokat, együttműködésben az implementációban részt vevő más szervezetekkel, szállítókkal. Mivel a kritikus ipari rendszerek speciális informatikai megoldásokat igényelnek, a szakértelem és az iparági ismeret együttes megléte elengedhetetlenül fontos.
 
A kritikus infrastruktúrák esetében az üzembiztonság és IT biztonság is jelentős szempont. A kibertér védelme stratégiai fontosságúvá vált és egyre nagyobb hangsúlyt kap, hiszen életünk oly mértékben vált függővé az informatikai rendszerek működésétől, hogy akár egy komolyabb nagyobb kiterjedésű incidens is jelentős hatással lehet a vállalatok, pénzügyi rendszerek vagy közműszolgáltatások működésére.
 

Védelmi iparág

Szakembereink jelentős tapasztalatokkal rendelkeznek speciális, különböző minősítési szintű védelmi és speciális szakrendszerekkel kapcsolatban. Cégünk az összes ezen a területen elvárható a működéshez szükséges minősítéssel rendelkezik, szakembereink a legmagasabb szintű biztonsági átvilágításon estek át. HR politikánkban folyamatos figyelmet fordítunk a speciális törvényi követelmények szerinti erkölcsi bizonyítványok rendszeres időközönként történő ellenőrzésére is.
 

Bankok és biztosítók

Ezen iparágban jellemzően biztonsági szolgáltatásokban és megoldásokban rendelkezünk erősebb jelenléttel és ezáltal iparági ismeretekkel. Cégünk által biztosított IT biztonsági szolgáltatások kiterjednek a határ- és adatvédelmi rendszerek tervezésére és bevezetésére. Jelenleg ezen a területen a legsikeresebb megoldásunk az IdMatrix IdM jogosultságkezelő rendszer, amely a fejlett jogosultságkezelési szolgáltatásokon felül audit és compliance funkciókkal is segíti a pénzügyi környezetekre jellemző jogi szabályozásoknak és előírásoknak való megfelelést. Az iparágban jellemzőek a nagy multi cégek IdM megoldásaival kapcsolatos befejezetlen, sikertelen projektek. Amelyekre kompetitív upgrade konstrukciót biztosítunk egy migrációs projekt keretein belül.
 

Telekommunikációs és műsorszóró rendszerek

Hálózati mérnökeink országos kiterjedésű rendszerek tervezésében, kivitelezésében és üzemeltetésében szereztek tapasztalatot. Jelentős ismeretekkel rendelkezünk szolgáltatói hálózatok, adatközpontok valamint mikrohullámú rendszerek területén és fel vagyunk készülve a legmagasabb rendelkezésre állású követelményekkel rendelkező, akár műsorszórásra használt hálózatok támogatására is. Szakembereink a legmagasabb szintű gyártói minősítésekkel, valamint jelentős iparági ismeretekkel rendelkeznek.
 

Közlekedés

IdMatrix termékünk kimagasló referenciákkal rendelkezik közlekedési területen, megoldásunkkal jelentősen javul az irányító rendszerek biztonsága, ezáltal a közösségi közlekedés megbízhatósága. IdMatrix rendszerünk gyári integrációval rendelkezik az iparágban alkalmazott több szakrendszerhez, ezzel biztosítva a termék egyszerű bevezethetőségét és költséghatékonyságot. Cégünk jelentős tapasztalatokkal rendelkezik folyamatszervezési és IT biztonsági területeken, szakembereink több komplex projekt tervezésében és kivitelezésében vállaltak fontos szerepet.