hu

Sikertörténetek

Megérkezett az IdMatrix legújabb verziója az IdMatrix NG

Az IdMatrix termékcsalád egyedüli képességei alapján két kategóriában is elnyerte az Enterprise Security Magazin kitüntetését, amellyel beválasztotta a terméket az európai TOP 10 Identity Management megoldásszállítók és a TOP 10 Identity Management megoldásokhoz kapcsolódó bevezetési szolgáltatásokat biztosító vállalatok közé. 
Megjelent a hazai fejlesztésű díjnyertes IdMatrix Identity Governance rendszer legújabb verziója, amely jelentős számú újonnan kialakított innovatív funkciót biztosít az állami szervek, nagyvállalatok és vállalatcsoportok számára. Az innovatív funkciókat és unikális megoldásokat felvonultató termékünk IdMatrix NG néven válik elérhetővé. Az IdMatrix termékcsalád egyedüli képességei alapján két kategóriában is elnyerte az Enterprise Security Magazin kitüntetését, amellyel beválasztotta a terméket az európai TOP 10 Identity megoldásszállítók és a TOP 10 Identity megoldásokhoz kapcsolódó bevezetési szolgáltatásokat biztosító vállalatok közé. Jelentős elismerés ez cégünknek számára, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy a termék képességei nemzetközi viszonylatban is kiemelkedőek. 
 
A termék új verziója széleskörben teszi lehetővé a felhőszolgáltatásokkal történő natív integráció kialakítását, új szolgáltatásai jelentős mértékben hozzájárulnak az informatikai biztonság szintjének növeléséhez, a működési hatékonyság javításához. 
 
Az IdMatrix NG verziójának fejlesztése során - alkalmazkodva ügyfeleink igényeihez - már nem csak a jogosultságkezelő megoldásként történő működésre fókuszáltunk, hanem kibővítettük a terméket olyan funkciókkal is, amelyek lehetővé teszik a termék központi szolgáltatás platformként történő alkalmazását. Ezzel a megközelítéssel a felhasználó az IdMatrix NG felületén keresztül képes az IT szolgáltatások, eszközök igénylésére, bejelentések megtételére vagy az üzleti folyamatok használatára. További határozott célunk volt a termék bevezetési időszükségletének számottevő csökkentése, használatának egyszerűsítése, amelyhez rengeteg új funkció járul hozzá az IdMatrix NG verziójában.
 
Az IdM termékek következő generációja
A termék által biztosított több új funkció már az Identity Management és Identity Governance rendszerek következő generációjának képességeit vetíti előre, amely így hosszútávon képes kiszolgálni ügyfeleink üzleti és biztonsági igényeit. 
 
Központi platform
Az IdMatrix NG széles körű megoldást hivatott nyújtani, így a termék már nem csak a jogosultságkezelési folyamatokra fókuszál, hanem központi szolgáltatásigénylési funkciókat is biztosít, valamint lehetővé teszi az irodai folyamatok automatizálását is. Az IdMatrix NG rendszer központi szolgáltatás platformként történő működése esetén új opcionális biztonsági modulokkal is kiegészíthető, amely az Innomatrix Services által nyújtani kívánt Security Operation Center szolgáltatással integrálódik. Ez lehetővé teszi az informatikai környezet ellen indított támadások esetén automatizált, vagy jóváhagyástól függő, előre definiált folyamatok elindítását az esetlegesen bekövetkező károk megelőzését, csökkentését.
 
Egyszerűbb bevezetés
Az IdMatrix NG teljes mértékben testreszabhatóvá vált, így az egyedi igények megvalósítását akár az ügyfél informatikai területe is elvégezheti a széles körben ismert és alkalmazott leíró nyelvek valamelyikének alkalmazásával, mindezt fejlesztő eszköz használata nélkül, közvetlenül a termék felületén keresztül. 
 
Gyorsaság, hatékonyság
A nagy számú új funkciók mellett a termék bevezetése is jelentős mértékben egyszerűsödött, a rendszer testre szabása, egyedi illesztések, konfigurációk elvégzése lényegesen gyorsabban elvégezhetővé vált.
 
Felhasználói élmény
Az IdMatrix NG fejlesztése során komoly fókuszt helyeztünk a felhasználói élmény további növelésére, a működés optimalizációja révén a rendszer által biztosított folyamatok felhasználóink véleménye alapján jelentős mértékben felgyorsultak. 
 
Egyedi funkciók pénzintézetek számára
A fiókok közötti mozgatások, helyettesítéssel egyszerűsítésére újabb funkciókat vezettünk, amellyel így a felhasználók gyorsan és hatékonyan képessé válnak a feladataik ellátására.
 
Ügyfeleink visszajelzése
A termék új verzióinak fejlesztése során minden esetben kiemelt hangsúllyal vettük figyelembe ügyfeleink visszajelzéseit, fejlesztési igényeit. Ennek a megközelítésnek köszönhetően több új, a napi használatot megkönnyítő funkció került be az IdMatrix NG verziójába:
 
·      Folyamatban lévő igénylések központi lezárásának lehetősége
·      Folyamatban lévő feladatok átruházásának lehetősége
·      Feladott igénylés szerkesztése különböző szinteken
·      Egyedi riportok kialakítása, illetve ütemezése
·      Manager hierarchia, amennyiben a szervezeti hierarchia nem áll rendelkezésre
·      Automatikus AD csoportok létrehozása az igényelt jogosultságokhoz kapcsolódóan
·      Elektronikus kilépő papír és folyamat biztosítása
·      Fájlszerver menedzsment funkció a mappák és fájlok jogosultságainak kezelésére
·      Testreszabható jóváhagyási folyamatok kialakításának lehetősége az üzleti folyamatok automatizálása érdekében
·      Teljeskörűen paraméterezhető workflow editor a komplex vállalati folyamatok automatizálásához
·      Innomatrix SOC integráció az incidensek, támadások hatékony elhárítására, védelmi folyamatok indítására
 
Jelenlegi ügyfeleink figyelmébe
Az érvényes szoftverkövetéssel lefedett ügyfeleink számára az IdMatrix NG verzióját ingyenesen biztosítjuk, a verzióváltás megvalósításával kapcsolatban keressék technikai kapcsolattartójukat vagy viszonteladóinkat.
 
Ingyenes termékbemutató
Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük jelezze érdeklődését az idmatrixdemo@innomatrix.hu email címen, kollégáink ingyenes termék bemutató keretében demonstrálják a termék képességeit.

Vissza