hu

Sikertörténetek

A Wizz Air az IdMatrix-ot választotta

A fejlesztési stratégia következő lépéseként döntés született egy központi Identity Management rendszer beszerzéséről. A kiválasztás során több hazai és nemzetközi megoldást megvizsgáltak. A kiértékelést követően az IdMatrix rendszer bevezetése mellett döntöttek, a termék képességei és a hozzákapcsolódó támogatási szolgáltatások minősége miatt.
 
A Wizz Air dinamikus bővülése jelentős rugalmasságot és gyors reagálási, adaptációs képességet követel meg az informatikai szolgáltatások területén. Az üzleti igények gyors kiszolgálása mellett, a vállalat számára kiemelt fontossággal bír az informatikai rendszereinek biztonsága, ezért folyamatosan törekszik a legkorszerűbb védelmi rendszerek alkalmazására. 
 
A fejlesztési stratégia következő lépéseként döntés született egy központi Identity Management rendszer beszerzéséről. A kiválasztás során több hazai és nemzetközi megoldást megvizsgáltak. A kiértékelést követően az IdMatrix rendszer bevezetése mellett döntöttek, mivel a vállalat számára a termék képességei és a hozzákapcsolódó támogatási szolgáltatások, valamint a 3 évre vetített TCO tekintetében a legtöbb előnyt és legkedvezőbb megoldást ez a termék biztosította.
 
A Wizz Air egy évtizeden át tartó stabil növekedésével Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársaságává vált. A Wizz Air jelenleg több mint 4000 munkatársat foglalkoztat, mára több mint 600 útvonalat kínál utasainak 25 régiós bázisból. A vállalat flottája 104 repülőgépből áll, további 268 gépre pedig aktív megrendelése van.
Vissza