hu

Press Room

Sajtószoba

ipari-wifi-rendszer-a-waberers-csoportnal

Ipari WIFI rendszer a Waberer's csoportnál

2017.11.11
Az Innomatrix Services Kft. tervezésével és kivitelezésével valósult meg a Waberer's csoport ipari WIFI rendszerének kiépítése, mellyel jelentős mértékben emelkedett a logisztikai folyamatok hatékonysága.
sikeres-idmatrix-idm-bevezetes-a-mav-zrtnel

Sikeres IdMatrix IdM bevezetés a MÁV Zrt.-nél

2017.05.03
Újabb sikeres IdMatrix bevezetés: a MÁV Zrt. a közelmúltban kezdte meg a rendszer használatát. A részletekről a társaság két IT-vezetője adott nyilatkozatot.
idmatrix-2-rendszer-banki-bevezetese

IdMatrix 2 rendszer banki bevezetése

2017.03.12
Cégünk sikerrel vezette be IdMatrix 2 jogosultságkezelő rendszerét a DOM-P környezetében. A projekt megvalósítás során több komplex üzleti rendszer integrációját valósítottuk meg, a rendszer jelentős számú felhasználó kiszolgálását látja el.
sikeres-az-idmatrix-2-termek

Sikeres az IdMatrix 2 termék

2017.02.08
Örömmel jelentjük be, hogy az IdMatrix 2 termékünk már több sikeres bevezetésen van túl. A termékünk újra tervezett felhasználói felülettel és rengeteg technológiai újdonsággal rendelkezik, rugalmas testreszabhatósága és kiemelkedő tudása révén megbízható megoldást nyújt a nagyvállalati ügyfelek számára.
5-eves-az-innomatrix

5 éves az Innomatrix

2016.10.08
Cégünk 2011-ben új stratégiát dolgozott ki, amelynek célja a dinamikus növekedés megteremtése és a szakmai értékek előtérbe helyezése volt. Immáron 5 évesen az elmúlt időszak tapasztalatairól olvashat az alábbi cikkben.