hu
   

Kiemelt szolgáltatásaink

További szolgáltatásaink

Kritikus infrastruktúrák

Kritikus infrastruktúrák

Cégünk jelentős tapasztalatokkal rendelkezik kritikus ipari, védelmi infrastruktúrák és rendszerek tervezésében, kivitelezésében. A kirtikus rendszerek megvalósítása jellemzően speciális megoldásokat, szakismeretet követel meg, ezen esetekben nem elégséges az általános informatikai vagy akár a széleskörű rendszerintegrátori tapasztalat a feladatok sikeres teljesítéséhez.
Biztonsági kockázatok felmérése, tanácsadás

Biztonsági kockázatok felmérése, tanácsadás

Az informatikai biztonsági tanácsadás keretein belül technológiai szempontból az informatikai rendszerek etikus vizsgálata, a kockázatok azonosítása és akciótervek kidolgozása tartozik. A technológiai megközelítésen túlmenően cégünk ISO 27001 és GDPR szerinti auditokkal illetve az adott iparági környezetre jellemző törvényi megfelelőségek vizsgálatával, valamint az ezekhez kapcsolódó, az adott szervezetre testre szabott szabályrendszerek kidolgozásával foglalkozik. Megközelítésünk ezen a területen is egyedi, hiszen speciális ipari és védelmi megoldásokkal is jelentős tapasztalatokat szereztünk.
 
Jogosultságkezelés (IdM)

Jogosultságkezelés (IdM)


A jogosultságkezelésen felül, beépített folyamatok és riportok biztosítják az auditokon történő megfelelést, a termék által nyújtott compliance funkciók által. Az IdMatrix az első az Identity Management megoldások között, amely teljes körű  támogatást nyújt.
Az IdMatrix már több mint 100.000 felhasználóval és jelentős referenciákkal rendelkezik. 
Hálózatok tervezése, kialakítása

Hálózatok tervezése, kialakítása

Az informatikai hálózatok a rendszerek kritikus elemei, gondos tervezésük, folyamatos monitorozásuk és támogatásuk fontos a mindennapi biztonságos üzletmenet szempontjából. Mérnökeink jelentős tapasztalatokkal rendelkeznek szolgáltatói, országos kiterjedésű hálózatok tervezésében és telepítésében, de természetesen gyakorlottak a nagyvállalati hálózatokat érintő kérdésekben is. Cégünk ezen a szakmai területen preferáltan Cisco megoldásokkal foglalkozik, azonban más gyártók termékeivel kapcsolatban is jelentős ismeretekkel rendelkezünk.
 
Rendszerintegrációs szolgáltatások

Rendszerintegrációs szolgáltatások

Cégünk nagy nemzetközi gyártók partnereiként jelentős tapasztalatokkal és referenciákkal rendelkezik komplex hardver és szoftver megoldások integrációjában. Szakembereink több száz szerveres rendszerek, adatközpontok tervezését és kivitelezését végezték, vagy meglévő rendszerek konszolidációját hajtották végre. 
Hálózatbiztonság

Hálózatbiztonság

Az informatikai rendszerek védelmének egyik fontos eleme a hálózat biztonsága. Szakembereink jelentős tapasztalatokat szereztek több különböző gyártó tűzfal és behatolásvédelmi rendszereivel kapcsolatban, valamint jártassággal rendelkeznek az incidensek észleléséért, események feldolgozásáért felelős elemző rendszerek megvalósításában is. Cégünk elismert gyártók - többek között a Cisco, a Check Point, a Fortinet, a Trend Micro és a Forcepoint - megoldásait forgalmazza. A széleskörű gyártói kapcsolat lehetővé teszi számunkra, hogy az ügyfeleinknek a rendszerükhöz leginkább illeszkedő megoldást javasoljuk.
 
Üzemeltetés és támogatás

Üzemeltetés és támogatás

A legjobb nemzetközi iparági gyakorlatok és folyamatok alkalmazásával vállaljuk informatikai rendszerek teljes vagy részleges üzemeltetését illetve szakértői szintű támogatását. Cégünk jelentős tapasztalatokkal valamint széleskörű gyártói kapcsolatokkal rendelkezik, így alkalmas a komplex rendszereket érintő szolgáltatási feladatok ellátására is. A nap 24 órájában elérhető szolgáltatási központunk folyamatosan a szerződött ügyfeleink rendelkezésére áll.
Adatszivárgás elleni védelem

Adatszivárgás elleni védelem

Az üzleti adatok védelme kiemelten fontos, hiszen bizalmas információk illetéktelen kezekbe kerülése súlyos károkat okozhat a szervezet számára. Az információ biztonság megerősítésének egyik eszköze az adatszivárgás elleni védelmet biztosító megoldások lehetnek, amelyek lehetővé teszik komplex szabályrendszer alapján a felhasználói eszközökön, valamint a hálózati csomópontokon az áthaladó információk vizsgálatát. Alkalmazásukkal akár mobil eszközökön is lehetővé válik az érzékeny adatok védelme.

Ügyfeleink

DOM-P Zrt.
DOM-P Zrt.
Waberer's International Nyrt.
Waberer's International Nyrt.
Vodafone Hungary Zrt.
Vodafone Hungary Zrt.
NATO
NATO
Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala
Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala
MÁV Zrt.
MÁV Zrt.
T-Systems Hungary Zrt.
T-Systems Hungary Zrt.
BKV Zrt.
BKV Zrt.
UNION Biztosító Zrt.
UNION Biztosító Zrt.
UPC Magyarország Kft.
UPC Magyarország Kft.
Magyar Nemzeti Bank
Magyar Nemzeti Bank
MVM Paksi Atomerőmű Zrt.
MVM Paksi Atomerőmű Zrt.
MTVA Zrt.
MTVA Zrt.
MVM Ovit Zrt.
MVM Ovit Zrt.
KINIZSI Bank
KINIZSI Bank
Fundamenta Zrt.
Fundamenta Zrt.
Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.
Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.
Magyar Fejlesztési Bank Zrt.
Magyar Fejlesztési Bank Zrt.

Sajtó megjelenések, sikertörténetek

megerkezett-az-idmatrix-legujabb-verzioja-az-idmatrix-ng

Megérkezett az IdMatrix legújabb verziója az IdMatrix NG

2019.06.24
Az IdMatrix termékcsalád egyedüli képességei alapján két kategóriában is elnyerte az Enterprise Security Magazin kitüntetését, amellyel beválasztotta a terméket az európai TOP 10 Identity Management megoldásszállítók és a TOP 10 Identity Management megoldásokhoz kapcsolódó bevezetési szolgáltatásokat biztosító vállalatok közé.
a-wizz-air-az-idmatrixot-valasztotta

A Wizz Air az IdMatrix-ot választotta

2018.08.07
Az üzleti igények gyors kiszolgálása mellett, a vállalat számára kiemelt fontossággal bír az informatikai rendszereinek biztonsága, ezért folyamatosan törekszik a legkorszerűbb védelmi rendszerek alkalmazására
idmatrix-a-thyssenkruppnal-is

IdMatrix a thyssenkrupp-nál is

2018.07.07
A termék funkcionalitása és rendkívüli testreszabhatósága miatt választották az IdMatrix IdM megoldást
ipari-wifi-rendszer-a-waberers-csoportnal

Ipari WIFI rendszer a Waberer's csoportnál

2017.11.11
Az Innomatrix Services Kft. tervezésével és kivitelezésével valósult meg a Waberer's csoport ipari WIFI rendszerének kiépítése, mellyel jelentős mértékben emelkedett a logisztikai folyamatok hatékonysága.
sikeres-idmatrix-idm-bevezetes-a-mav-zrtnel

Sikeres IdMatrix IdM bevezetés a MÁV Zrt.-nél

2017.05.03
Újabb sikeres IdMatrix bevezetés: a MÁV Zrt. a közelmúltban kezdte meg a rendszer használatát. A részletekről a társaság két IT-vezetője adott nyilatkozatot.
idmatrix-2-rendszer-banki-bevezetese

IdMatrix 2 rendszer banki bevezetése

2017.03.12
Cégünk sikerrel vezette be IdMatrix 2 jogosultságkezelő rendszerét a DOM-P környezetében. A projekt megvalósítás során több komplex üzleti rendszer integrációját valósítottuk meg, a rendszer jelentős számú felhasználó kiszolgálását látja el.